10 januari 2011

Milt även idag...

...är det ute. Inatt har det blåst halv storm. När jag vaknade av blåsten i natt trodde jag att markiserna skulle flyga sin kos.Det blåser fortfarande ganska friskt och det känns betydligt kallare än +2 grader. Hoppas solen tittar fram lite under dagen.
Idag ska jag se om jag orkar gå till bussen och åka in till frissan i Skänninge om han har tid í eftermiddag. Jag skulle oxå behöva lämna tillbaka tre ljudböcker till biblioteket och köpa mig grå tråd så jag kan sy upp mina nya grå byxor som jag ska ha på begravningen på lördag i Finland. På onsdag tar jag Vikingline bussen till Stockholm och sen åker jag med mor och far. Det är trist att det ska bli under så ledsamma omständigheter man åker över och hälsar på släkten.

Jag har under gårdagen försökt att knåpa ihop en ny hemsida (http://lillablidkulla.webs.com) och nu har jag nog fått med ganska mycket. Men snabbt inser man att det räcker inte riktigt till med en gratis sida för det är så mycket man vill få med :)För tillfället har jag nog fått med det mesta men det kommer mer så småning om och framför allt ska vi försöka få tid till att fota hundarna och få ut nya bilder på allihopa. Men först nu blir det en vecka i Finland sen trimning av dem som ska till Strömsholm dvs. Boston, Mona och Vilja. Betty får följa med för socialiseringens skull eftersom jag glömde anmäla henne :O sen blir det jobb, jobb, jobb måste försöka få till lite extra tid och även byta en helg. Vilket inte är så lätt då ingen vill jobba flera helger på raken och egentligen inte heller jag men ibland blir det så.
Så helgen då det är avelskonferens kommer nog inte jag att kunna gå :( vill gärna men dels kostar det en del pengar vilka vi inte har just nu även om jag har försökt att tänka på den och lägga undan så har det uppkommit andra utgifter som måste gå före...bla resan till Finland. Jag hoppas att det är några till iaf som anmäler så den blir av och så får man ta del av resultatet sen. Det är mycket spännande som ska tas upp till diskussion och framför allt mycket viktigt iom revideringen av RAS.

Nej nu måste jag ta itu med lite disk och skulle behöva mata snabeldragen med lite råttor :)och mata tumlaren med lite tvätt

Ha de gott & var rädda om varandra
många kramizar

Inga kommentarer: