08 februari 2009

Resultat...mm

Igår var vi till Mjölby på utställnng, SSRKs med Helene Björkman som domare. Först ut var Mona och Alisma tillsammans med två Big Brazzel valpar, Chelsea och Jasmine. Vann den här gången gjorde Chelsea som även blev BIS-3 Grattis grattis! Tvåa med Hp kom Mona och Alisma blev 4. Den här gången fick domaren kika i munnen utan att det var så hemskt otäckt men oj se kolla bakdelen det ville inte lilla damen den här gången, det var hur läskigt som helst när det skulle klämmas och kännas på rumpan.... :( det var skönt att domaren (tack Helene) var lugn och försiktig och inte tvingade sig på henne när hon absolut inte ville, eftersom hon redan tidigare blivit rädd för domare. Men positivt är att svansen var uppe i rörelse så nästa gång kanske domaren får känna på hela hunden ;) och svansen kanske är uppe i rörelse då med... det är bara att träna på. Mona hon är bara hur glad och positiv som helst hela tiden, hopp och skutt som måste stävjas lite :) Lars visade henne jätte bra, tack hjärtat. Näst ut var Boston, som visade sig kanon. Vann öppenklass hanar med CK och placerade sig som 4:e bästa hane!! Kul tycker vi alla. Sen var det dax för tjejerna Zelda och Wilda som fick en varsin slät 1:a.
Vill också gratta Birgitta som hade tre Hornötorpare (Alice jukl, Nova ökl samt Boston ökl) som klass vinnare med CK samt ett CK till plockade Ini hem i ökl. Uppfödargruppen som bestod av Boston, Nova, Ini och Alice fick Hp.

Idag har jag varit ute med Alisma och Zelda i snöiga skogen och promenerat. Det har fyllt på med snö här i natt, ca 10cm ganska tung blötsnö. Båda fick vara lösa och springa lite och lyssnade kalas bra hela tiden utan att dra i väg för långt ;) Zelda har ju en längre tid fått gå kopplad för hon har haft lite knäck i lurarna vid skogspromenader ..... :( men idag lyssnade hon kalasbra :D

Alisma hon är som en kobra på Boston när de leker ute, bara hänger i öronen, biter och drar, jagar och brottas, att han inte tröttnar och fräser i från??!! Han är hur tålmodig som helst.. goa lilla nallebjörn.

Vov och bus hälsar alla hundarna
Var rädda om varann!

Inga kommentarer: