29 mars 2011

Problem med att se bloggen??

Är det många som har problem med att se bloggen? Jag själv kan inte läsa den just nu...bara en stor brun ruta men kollar jag från en annan dator funkar det???
Mystiskt...
Nu har Akleja varit här i två dagar. Det går bättre och bättre med att slappna av. Visst ska det fortfarande gruffas än på det ena än på det andra men det blir bättre. Fast när vi var till Mjölby idag så visste jag inte riktigt vad jag fått i snöret...jösses...hon skällde på allt och alla...allra mest på hundar vi såg och mötte...det blir fler stadspromenader lita på det.
Till helgen har jag nog tänkt att vi ska in i trimstugan igen...visserligen har det inte hunnit växa så mycket än men bara så vi får göra några av momenten och tunna ur lite till här och där.
Annars är hon en mycket trevlig springertjej som gillar att sova nära :) iaf när man sover middag som jag gjorde idag...kanske därför jag har lite svårt att koppla av nu...
Hon låg på vänsterarmen, Boston på höger tillsammans med Zelda och Betty tätt intill högerbenet och Wilda i fotändan :) Vi hade nog fått plats i en 90 säng allihopa ♥
Springern är allt en härlig ras. Funkar bra med andra hundar bara att ta in i flocken, härligt!

Nä nu ska nog jag prova min back on track och krypa ner i bingen med en bok.

Kram på er i vårvädret!

Inga kommentarer: