31 december 2010

Gott Nytt År! Happy New Year! Hyvää Uutta Vuotta!

ja då lider 2010 mot sitt slut. Det började mycket snörikt och slutar mycket snörikt ;)
Även det här året har gått i ett rasande tempo så årets nyårslöfte borde vara att försöka ta det lite lugnare och motionera mera och äta minder :) hahaa ska bli spännande att se om jag fixar beachformen till sommaren.

På hunderi sidan har det varit ganska lugnt. I och för sig ganska stora bekymmer av fuktexem på alla hundarna trots restriktioner i att bada men den otroligt fuktiga sommaren var en pina ur den synvinkeln. Annars var det kanon med allt det varma och soliga :)
En kull valpar i februari som alla har fått bra hem, en export till USA en till Norge och resten här hemma i Sverige. Boston som fick sitt utställningschampionat i Bohus i mars...och vi som inte ens tänkte åka ;) Vilja är utställd med bra resultat under året, Betty vårt nytillskott från Windcraft's kennel är utställd en gång med bra kritik. Mirjami har varit på riksläger med Wilda och även ställt henne i några inofficiella utställningar med BIM placering!! Enda sorgen var att sälja Alisma som tillslut hittade sin familj i Malmö och har det kanon bra.
Lars och Boston tränar för jakt. Både Lars och jag har ju tagit jägarexamen under året men inte fått tillfälle att skjuta något än. Lars och Boston har varit med på fågeljakt och jag har suttit på pass på både råbock och älg men inga tillfällen till skott dökupp :( Så vi får fortsätta i vår med att träna prickskytte, älgbana samt lerduveskytte i Kvarn :) hihii det gör vi så gärna.

Jobbmässigt så har jag varit på både Slomarp och på länsstyrelsen. Vill väldigt gärna tillbaka till sistnämnda och det kanon gäng som jobbar där :) Vore trevligt att börja tidigt och sen vara kvar :) och kunna upplåta min plats till någon annan på Slomarp ;)
Det här året kommer att avslutas med bastu, plankstek, vin, fruktsallad och sist men inte minst lite raketer som jag kommer njuta av ifrån fönstret med hundarna när Lars och Jonathan skjuter. Tjejerna är hos mummi och ukki i Karlskoga sen juldagen och har lite jullov. De kommer fira in nyaåret hos dem.


Vi från Kennel Lilla Blidkulla önskar Er alla ett riktigt Gott Slut på året och Ett Gott Lyckligt 2011!

Inga kommentarer: