30 november 2012

Äntligen fredag

Ja nu är der fredag igen och jag känner mig fortfarande alldeles slutkörd. Det här varit några alldeles förskräckligt intensiva veckor, månader med mycket jobb och så Jonathans olycka. Igår var de på återbesök och det läker bra men det kunde visst ta jätte långtid att bli helt bra då det har varit även stora muskulära skador och inga helt rena brottytor på skelettet. Vi kan verkligen skatta oss lyckliga att han lever och inte är mer skadad. Vågar inte ens tänka på hur det kunde ha slutat.

Nu har vi oxå tagit ett stort jobbigt beslut att lämna tillbaka Zandie som vi lånat i 1,5 år och som gjort att Mirjami utvecklats massor  i sin ridning och häst hantering. Men vi hinner inte med ordentligt och Mirja känner att hon inte fixar skolan. Det är ett jätte stort beslut för en 14 att ta men mycket moget! Kram gumman jag vet hur mycket du älskar den hästen! Ni får njuta av den sista månaden...

Till nåt kul...nu är Vilja parad med Patron så nu ska vi följa alla tecken på om det är några puppisar på gång. Spännande!

Kram var rädda om er <3

Inga kommentarer: