18 april 2009

Massor av spår :)

Nu ska här tränas inför viltspår :) Alisma har fått gå ett lite lättare spår med två vinklar idag och ett 10 m långt bloduppehåll. Efter en mycket tveksam start så knallade hon på riktigt bra efter ca 50m, vinklarna var inga problem. I morgon är det Bostons tur, måste ju se hur han spårar innan Omberg ;) sen är det Zeldas tur, ska kolla lite nu under löpet om hon funkar trots löp eftersom hon är anmäld till ett rörligt nu när hon inte kunde starta på Omberg. Sen är det Wildas tur. Ska bli spännande att se om hon har mognat... hoppas det så vi kan starta henne oxå i ett rörligt anlagsprov innan maj är slut. Vore kul om alla kunde komma till start. Ännu bättre om jag kan övertala Lasse och Ulla att starta även Mona som nu går viltspårkurs.

So long hoppas på sol i morgon oxå

Natti, natti

2 kommentarer:

Barbro & Salza sa...

Ni är minsann flitiga i spårskogen ni :) Här har vi knappt fått barmark efter den där långa hemska vintern... men vi ska väl försöka ta oss ut i buskagen snart vi också.
Lycka till med både träningen och proven..!

Kicki sa...

Hej!
Kul med spår!!
Vi planerar att anmäla Olga till ett anlag här under våren också. Om vi nånsin kommer iväg för att träna lite spår.. Är ett bra tag sen nu :)
När planerar du att starta i lydnad då? ;)

Kram