22 februari 2013

Vi lever :)


Vi lever fortfarande, ifall någon undrar varför det har varit så tyst på bloggen och på facebook en vecka. Livet springer på i ett alldeles för högt tempo så det har inte blivit många stunder över till att vara social L Tur vi har så underbara barn som varit hemma den här veckan med alla hundarna så vi kunnat jobba en hel vecka. Nästa vecka blir det mer delade turer igen så att någon alltid är hemma med de små som snart inte är så små länger. De växer så det knakar. Alla äter vanlig mat utöver det som Vilja har att erbjuda. Det smaskas och knuffas runt faten så Vilja får en del att städa upp efter dom J Valplådan ser ut som en krigsplats efter måltiderna…mat och… bajs överallt. Snart är det dags för dom att få flytta in i köket och börja vara med i det riktiga livet men än så länge håller de sig i valplådan men det är inte så länge till. Då blir det ommöblering så de ska få plats i hörnan i köket J sen är det inte bara kiss å bajs i lådan utan i hela köket när de får börja vara med oss. 

Wilda har lagom börjat löpa så det kommer bli ett pusslande att få alla hundarna på rätt plats vid rätt tidpunkt så det inte blir fler valpisar…hon är ju inte så intresserad av den uppgiften men att flörta det går bra och att öva på att göra dem tror jag hon är med på :P men resten tror jag hon kan skippa..

I helgen ska vi försöka få till lite stå bilder på valparna. Vi får väl se hur roade de är av den uppgiften :S sen ska alla hundarna få sig en välbehövlig trimning. Hoppas bara att det inte blir svinkallt ute för då tar det sån tid att värma upp min enkla boning, trimstugan. Det ska bli så skönt när den nya blir klar. Dels ljusare och större och med åtminstone lite värme på jämt så man kan trimma utan att planera fler timmar i förväg på vintern.
Nu ska jag tända upp i sovrummet så det blir varmt och skönt, valparna sover med små knorrande ljud men när Vilja kommer in blir det mer ljud i lådan :) sen måste lite mat fixas och tvätt tas om hand. I morgon är det taxi Lilla Blidkulla som rullar iväg strax efter 8 då mirjami ska åka med bästisen till Tolvmanna backen för att åka slalom sen blir det bara trimning jo måste nog röja snö så det går att köra ner bilar på gräsmattan utan att riskera fastkörning. Tur att det inte kommit så mycket :)
So long! 

Inga kommentarer: