04 oktober 2009

Lååång dag... :)

...har det varit idag. Vi började dagen med att bevista ett spanieljaktprov. Det var spännande och lärorikt att vara med samt gav lite mer mersmak att börja träna jakt så man kan starta åtminstone Boston i nybörjarklass ev Alisma med för hon klippte stora fasantuppen direkt, som vi hade med oss hem ;)Det är bara att börja träna henne på pipa och ffa stadga.
Efter jaktprovet hämtade vi Mirjami hos en kompis vilka har en tollarkennel med 6 veckors valpar...inge söta alls ;D bara så man skulle vilja stoppa en innanför jackan och smuggla hem. Tur man ska ha en egen kull med småttisar snart...om nu Zelda behagar att börja löpa snart.
När vi kom hem åt vi lite smörgåstårta sen var det dax för kaffe och present.....
jag blev jätte glad för presenten som var en massagedyna till stol eller bil, kanon skönt. Igår fick jag ju en present i förskott...En torktumlare!!! Kanon bra. Vi har pratat om det i snart 20 år men inte kommit till skott förns nu.
Klockan ett började Agilityn. Den här gången skulle Mirjami ta med sig Wilda i nybörjar kursen. Det gick visst kanon bra...hon är duktig på att lyssna och väldigt lyhörd. Hoppas bara hon får ordentligt med självförtroende på hindrena. Men det ska nog gå bra.
Medan Lars var på agilityn med Mirjami dammsög jag hela nedervåningen igen...snart nog borde hundarna vara naken hundar så mycket hår som det lossnar på dom :O
Vid 17.00 kom Ulla och Lasse med Mona och en blombukett. Tack snälla söta rara ni. Jätte trevligt att ni kom på lite födelsedagskaffe och lite snack. Sen vid 18.00 kom Familjen Lundqvist från Ödeshög, Cornelia med mamma och pappa och Akleja.
Det var kul! Det var länge sen vi sågs och Akleja har vuxit till sig och blivit fina damen. Vi måste se till att ses lite oftare...det är ju inte så långt emellan... :)
När alla hade åkt runt 20.30 så var det dax för bastu och nu sitter jag här och snart är det sängen. Kommer nog att vara hemma med Hanna som fortfarande har lite feber.

Det har varit en mycket trevlig födelsedag idag
Många kramar till er alla!

1 kommentar:

Cornelia och Akleja sa...

Klart att vi måste ses oftare:)
Kramisar från Cornelia och Akleja!:)