15 mars 2013

Underbar vinterdag

Idag är det helt underbart väder. Inga leriga tassar, ingen snö som fastnar i pälsen :) Visserligen börjar väl även jag längta till våren och sommaren men passar ändå på att njuta av den fina gnistrande snön och alla minusgrader :) I morse var det ca-23 och när jag gick ut på promenaden var det -15 men solen värmer verkligen massor redan.

Det har blivit dåligt med bloggandet men tiden vill inte riktigt räcka till med valpar i huset, barn som har aktiviteter och vi som jobbar i skift för att kunna vara hemma med valpisarna.

I vilket fall så växer de som de ska, idag igen har klor klippts och en del har fått tassarna klippta på söndag blir det trimning av hela högen ;) Idag lite senare ska vi även försöka fota alla valparna...lättare sagt än gjort. Just nu ligger de och sover men så fort det börjar springas av de andra hundarna så kommer de nog vakna för de har sovit ettag nu. De går ut och gör sina behov flera gånger om dagen och en del av dem är mer förtjusta än andra i snön och kylan. Halva gänget vill gärna vara kvar ute längre än vad jag tycker att de ska vara med sina små prickiga magar i kylan. Att det har varit över -20 grader på morgonen har de inte tyckt nåt konstigt om, knappt att det kom snö utan ut bara och göra ifrån sig och busa. Duktiga småttisar, bådar gott inför framtiden. Vilka härliga personligheter de är. Vissa är tuffaren än andra med att bitas och bitas hårt framför allt andra ska pussas. En del kommer på minsta lilla vissling endel hör inget... endel vågar sig lite längre ut på gräsmattan för upptäcktsfär i snön medans andra håller sig på den upptrampade gången. De flesta bär stolt på små kvistar ute, en leksak inne eller en boll. Ska bli så spännande att se hur de utvecklas. Vore kul med lite blandad kompott med valpköpare. Både utställningsintresserade och jakt intresserade eller lydnadsintresserade då vi tror det kommer bli mycket fart i många av dom.
I morgon kommer det valpspekulanter på besök. Troligen två familjer. Ser verkligen framemot att stifta nya bekantskaper.

Ha de gott!
Nya bilder kommer så småning om

Kramiz ♥

Inga kommentarer: