04 november 2011

Ledig

Ja jag har tagit ledigt lite den här veckan, onsdag, torsdag och fredag. Helt otroligt vad fort dagarna går...ändå har vi gått upp senast klockan åtta på morgonen snarare klockan sju än åtta faktiskt. Till 10 har vi haft ridhuset bokat så Mirjami har fått rida Zandie och oj vad det har gått framåt på de här två månaderna. Från att skritta och trava med mig i andra änden på snöret så skrittar, travar och galopperar de själva runt ridhuset. Ridvägarna börjar fungera, lite sidvärtes har vi börjat oxå börjat med. Duktiga är de.
I morgon tänkte jag sitta upp en stund på henne men jag misstänker att hon kommer tycka det känns konstigt med så mycket mer vikt på ryggen än lilla fjädern Mirjami :)
På måndag kommer hovslagaren och fixar till hovarna lite och slår på ett par nya skor. Hoppas bara att de kommer sitta kvar lika bra som de här har gjort så de inte fastnar ute i leran...för nu är det lerigt i hagen. Bara att hålla tummarna att det inte kommer mer regn så det kan börja torka upp lite grann.

Nä idag får det bli ett kort inlägg. Jag ska fortsätta en stund med att försöka hitta makan till alla opariga strumpor, köra lite mer tvätt och sortera bort kläder. Det är lika bra att passa nu när det ändå ska stökas runt i huset. Skönt att bli av med lite. Jag får inse att jag kommer inte komma i alla mina kläder igen. Visst ska jag kämpa för att komma ner åtminstone 5-10 kg men det är seegt...måste lägga upp en hållbar plan utan att jag behöver svälta men med mer motion.

Nu har jag varit och hämtat Hanna i Mjölby och skjutsat Jonte så han fick köpa ett spel. Nu blir det en kort tur med två av hundarna i sele i skogen. Sen blir det garderobsröj :)

So long! ♥

Inga kommentarer: