31 januari 2010

Lite fler vinterbilder

Vilken underbar vinter vi haft i år och den bara fortsätter och fortsätter :) Det är bara så himla vackert ute. Jag vet inte när vi haft en så snörik vinter senast. Nu har det varit vinter i 1½månad och som det verkar ska det hålla i sig ettag till :D Hundarna de springer och busar i snön. Man kan se alla djurspår ute på fälten. Rådjuren som står med hela huvudet under snön och betar. Nu börjar de vilda djuren ha lite problem med att hitta mat när det kommit så mycket snö.

Nu börjar Zelda vara rejält stor det är mycket pust å stånk och hon sover mest hela tiden :) men oj vad det sparkar och sprattlar i magen på henne. Jag förstår att det börjar vara jobbigt med ett helt gäng med sprattelvalpar som trängs i magen på henne. Nu väntar vi verkligen med spänning på resultatet :)
Magen har börjat sjunka lite, ligament runt svansroten har mjuknat så nu börjar hon göra sig redo för en valpning :)Tja om det går att övertala henne till att ligga i valplådan när det är dax :/ hon vill nog hellst ligga i vår mjuka säng :D

Nä nu är det dax att ge sig ut på den dagliga timmespromenaden innan solen går ner helt. Fast just nu när det är snö och fullmåne är det ljust som på dagen fast det är kväll. Det skulle nog vara trevlig med en månskensjakt på hare :)






Inga kommentarer: