10 juni 2012

Bröllop på Skansen 2012-06-09

Ja nu var vi då Herr och Fru Martikainen :) det är snart vi varit tillsammans i 24 år och nu var det dags. Vi gifte oss kyrkligt på Skansens drop-in bröllop 2012.
Vi talade om för barnen att helgen den 9-10 juni fick de inte planera in några aktiviteter utan då skulle vi  hitta på något. Vi berättade inget för barnen eller någon annan om våra planer. De har försökt pressa oss på detaljer men vi har inget sagt. Sista dagarna sa vi att de skulle ha med sig finkäder men inte varför. :)
De gissade hej vilt på vart vi sklle och vad vi skulle göra. När vi var i Stockholm talade vi om att vi skulle till Skansen men fortfarande inte vad vi skulle göra där. De började undra varför de skulle ha finkläder med sig in dit??
Hanna sa att nu mamma tittar pappa så där menande på dig så nu måste ni berätta...då stod vi på parkeringen till Skansen...när vi sa att vi SKA gifta oss! Barnens miner var obeskrivliga ;) de blev nog både häpna och glada :)Här har prästen förklarat oss för Man och Hustru
Här står vi först i kön snart är det vår tur att kliva fram till prästen fotografen undrade om vi ville vara med hela familjen på ett kort och det tackade vi för :)
Lite nervösa var vi nog
Efter vigselakten utanför en av de alla vackra timmerhusen på Skansen


Det som var lite ledsamt under dagen var väl att vi inte hade våra föräldrar med oss men vi tror att de till slut kommer att glädjas med oss när besvikelsen har lagt sig :/ Vi älskar Er mycket och vill att ni gläds med oss trots att ni inte fick vara med oss i denna glädjens dag! Ni fanns med i våra ♥.

Dagen blev lyckad och jag tror att alla var nöjda med Skansen besöket. inte mist vi som äntligen gjort slag i saken ♥

Vi kommer heta Martikainen allihopa

Inga kommentarer: