27 april 2010

Oj vad jag slarvar med uppdateringar. Al

Oj vad jag slarvar med uppdateringar. Allt bara rusar på i rasande tempo. Det är fullt upp med alla hundaktiviteter och jägarexamen osv Jobbar sista natten nu och nästa vecka börjar jag på länsstyrelsen igen. De ska bli kul och skönt att komma tillbaka :). Idag var vi till kvarn och sköt duvor det är ju jätte kul. Ska åka på tisdag igen och träna måste ligga i så man klarar provet.
På lördag skulle springer östgöta haft sin årliga open show men det får vi ställa in pga för få anmälningar :( jätte trist. Vi får ta nya tag och satsa på springer cup den 18 september. Innan dess ska vi förhoppningsvis ha fått fart på samträningarna.
Vi och familjen kjellgren kommer nog att köpa in en apportkastare gemensamt för att kunna träna mer. När vattentemperaturen stiger kommer vi börja träna vatten apportering med alla hundarna :) så det är bara att göra av sig om man vill hänga på Alla är välkomna! Nu börjar det dra ihop sig med flytt för lilla hjärtat Gurkan. Vore det inte för att han ska flytta långt så skulle jag nog inte släppa honom. Han är så himla fin. Men som det ser ut så har vi ju Mys kvar. Han ska få följa med till Vadstena BK för lite socialisering i morgon kväll. Ska försöka få ut lite nya bilder på grabbarna och Alisma.
Ha de gott alla vänner. Och är ni träningssugna så hör av er.

Inga kommentarer: