20 mars 2010

Trött

Idag är jag rejält trött. Gårdagen var mer äv lovligt intensiv med tandläkarbesök, bad av alla hundar, kloklippning, trimning, valpköparbesök och sist på dagen styrelsemöte för springer östgöta (som tur var hemma hos mig)när klockan var 22.30 hade jag ätit kvällsmat och tagit ett glas rött sen sov jag. Så det var aftonbladet som igår fick informera om vem som åkte ut i let´s dance :)

Idag har Hanna och jag varit till simhallen och haft en stund för oss själva. Men båda var vi så trötta så det blev bara drygt två timmar där sen gick vi lite på stan och käkade på mcdonalds. Tack Ulla och Lasse som var här å var småttis vakt under tiden!

Nu när vi är hemma igen tror jag faktiskt att jag ska sätta mig och titta på flickan som lekte med elden och sen se om jag orkar trimma några av hundarna här hemma...annars blir det ett jobb i morgon och på onsdag. Ska ju ställa Alisma, Boston och Mona i Bohus nästa lördag. Då kommer jag, Ulla och Desireé att samåka det ska bli trevligt.

Nä nu ska jag nog sätta mig och slappa framför tvn trots sol och vårväder ute. Tar kanske en promenad senare om vinden mojnar lite.

Idag kommer jag inte hålla min beräknade kaloribudget men det får brista idag. Har ju hållt den bra i dryga 4 veckor så en dag kan väl inte vara hela världen :)

Kramizar till er alla där ute.
Var rädda om varandra!

Inga kommentarer: