16 november 2008

Valputställningen i Mjölby

Idag har vi varit på valputställning i Mjölby. Lilla Blidkullas Alisma blev BIR och BIG4 :) Lilla Blidkullas Anemone blev 2:a med Hp och fin kritik.

Alismas kritik:
Mycket välformat huvud, tilltalande uttryck. Normalt skulderläge. Bra vinklar bak. Bra överlinje. Paralella rörelser bak och fram. Mycket bra steg från sidan och bra överlinje.
(BIR, BIG 4, Domare: Ing-Marie Hagelin)

Jag kommer inte ihåg Monas kritik så jag får uppdatera med den vid ett senare tillfälle när jag pratat med Ulla och Lasse.

Idag har vi dessutom träffat Birgitta och Maria med Alice, Ini och Atlaz. Kul! Det var väldigt länge sen vi träffade dom senast. Vi ses i Hammarö om två veckor igen!


Förra helgen hade vi ju valpträff här hemma som blev (tycker jag) väldigt lyckad. Det var superkul att se valparna och hur de har vuxit. Killen Malte och tjejen Akleja blev oxå trimmade. Alla småttisarna fick gå ett varsitt viltspår vilket de klarade galant till mattars och hussars glädje och hundarnas! Så stolta de var när de hittade klöven och kunde visa upp den för alla andra :).
Akleja som tränar mycket med sin matte Cornelia visade upp lite konster som slalom mellan benen, åttan och snurra runt mattes ben. KANON duktiga var de båda två.

Senare på kvällen i regn och ruskväder var jag och Alisma på valpkursavslutningen. Jag trodde inte hon skulle orka göra något efter att ha busat med sina syskon hela dagen men vår lilla pärla orkade koncentrera sig så att vi lyckades skrapa i hop full pott på avslutningstävlingen och VANN! Vilken liten gullunge vi har.

Ha de bra alla och var rädda om varandra!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Lena sa...

Grattis till alla fina resultat!!!Det är hård konkurrens bland springrarna. Jag ska lägga in en prenumeration på din blogg så att jag kan hänga med bättre i svängarna :)! Ha det gott i höstmörkret!

Pia sa...

Tackar och bugar. Nästa utställning blir i Hammarö den 29/11 sen är det nog lugnt fram till januari och ev Västerås.
Njut av ljus i höstmörkret!